4000 بنگاه املاک غیرمجاز در مازندران توقیف شد –…
به گزارش خبرگزاری مهر، عباس بوریانی در دومین جلسه شورای قضایی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: درصد بسیار بالایی از پرونده های مطرح شده در محاکم مازندران مربوط به دعاوی ملکی و فروش مال دیگر است و این پرونده در اولویت پیگیری است.» در معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران مورد توجه قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به شناسایی حدود 4000 مشاور املاک فاقد پروانه بازرگانی در استان، افزود: قطعا پس از شناسایی متخلفان، با همراهی نیروی انتظامی و در سامانه با متخلفان برخورد قاطع و قانونی خواهد شد. حضور مراجع ذیربط.»
بوریانی، نشان می دهد که نهادهای نگهبان از جمله مدیریت دولتی سکوت مجازات ها باید در انجام وظایف و تکالیف خود در این زمینه جدی باشد و تاکید کرد: اعضای دادسرای عمومی در حوزه های قضایی سراسر استان آمادگی کامل دارند تا در صورت لزوم به موضوع ورود کنند تا از فعالیت واقعی غیرمجاز جلوگیری شود. مشاوران املاک . او انجام می دهد
رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات عدیده ای که مردم در بحث املاک و مستغلات با آن مواجه هستند و تشکیل پرونده های فراوان در محاکم قضایی استان، بیش از 18 هزار مشاور املاک دارای مجوز در مازندران باید آموزش های لازم را ببینند. سازماندهی شود.
بوریانی در ادامه سخنان خود موضوع پیشگیری از وقوع جرم را فوق العاده مهم توصیف و تاکید کرد: رسیدگی به موضوع پیشگیری از وقوع جرم منحصر به دستگاه قضایی نیست و همه دستگاه های اجرایی باید در این راستا نقش آفرینی کنند.
رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به توان بالای مردم در پیشگیری از وقوع جرم افزود: نمایندگان مردم مازندران در شورای اسلامی نیز توانایی بسیار بالایی در پیشگیری از وقوع جرم دارند که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
بوریانی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: با توجه به واگذاری اراضی منابع طبیعی به دامداران در راستای طرح حذف دام از جنگل و ساخت و سازهای غیرمجاز در این اراضی، تشکیل تیم کاری تخصصی ضروری است. و اقدامات مناسب را ایجاد و اقدامات مناسبی در این زمینه اتخاذ شود.
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران تصریح کرد: برای مقابله با تغییر کاربری های غیرمجاز ظرفیت بسیار خوبی در بین روستاییان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
بوریانی همچنین به اهمیت اجرای طرح البداوی (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) اشاره کرد و افزود: حل معضلات اجتماعی دانش آموزان منحصر به اداره کل آموزش و پرورش نیست و همه دستگاه های اجرایی باید پیگیر مشکلات دانش آموزان باشند. به عنوان نهادی که بخش مهمی از جامعه است.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/6254752/%DB%B4%DB%B0%DB%B0%DB%B0-%D8%A8%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DA%A9-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%AF